Catering i Linköping med omnejd

Hej på er alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra vecka och ser fram emot en härlig helg. Ni är många som har haft en del frågor och funderingar kring det här med catering i Linköping med omnejd, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg om just detta. KockarHemma är ett företag som jag och min man valde att vända oss till för ett tag sedan, när det var dags för sonens 18-årsfest. Detta företag fick vi som tips i somras utav en kollega till mig, som även hon anlitat dem och som blivit otroligt nöjd med den hjälp som hon fått utav personalen. Vi har tidigare anlitat en hel del andra företag som sagts kunna hjälpa oss med catering, men tyvärr har dessa företag varit alldeles för oseriösa och oprofessionella och därför inte kunnat ge oss det som vi velat ha. Just KockarHemma kändes direkt som ett bra alternativ för oss. Personalen är otroligt duktiga när det kommer till det här med kundservice, vilket är någonting som jag värderar högt i ett företag. Dessa kockar kom hem till oss och lagade maten till alla gäster, vilket kändes otroligt lyxigt. De visade att de redan från början ville skapa en bra relation till oss som kunder, för att kunna ge oss den bästa tänkbara servicen och hjälpen.

Maten blev även den fantastisk god, och alla gäster blev otroligt imponerade utav kockarna och dess kunskaper inom matlagning. Vår son blev även han otroligt nöjd med maten och med hela festen, vilket var det viktigaste för oss. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Linköping, Norrköping eller Västerås med omnejd att vända er till just KockarHemma.